NL - Nederlands
Launch QR Scanner

+44 1908 223456

Launch QR Scanner Menu

Gen2 Hybrid - Parallelle hybride technologie van de tweede generatie

Niftylift Gen2 Hybrid - Logo

Maak kennis met ‘Gen2 Hybrid’ - onze parallelle hybride aandrijving van de tweede generatie, alleen beschikbaar op mobiel zwevende werkplatformen (MEWPs) van Niftylift.

Toonaangevend op het gebied van Hybride technologie

Niftylift was de eerste fabrikant van MEWPs met echte parallelle hybride aandrijvingen op de markt - voor het eerst geïntroduceerd op de HR21 4x4 in 2007. Sindsdien zijn we een toonaangevende rol blijven spelen op het gebied van hybride technologie en in 2018 introduceerde we ‘Gen2 Hybrid’ ons hybride systeem van de tweede generatie. Dit nieuwe systeem maakt volledige gebruik van meer dan een decennium aan technologische ervaring op het gebied van Hybrids om een van de meest robuuste, betrouwbare en zeer efficiënte aandrijfsystemen die er maar bestaat te leveren.

EU Fase V Diesel met elektrische boost

Ons Gen2 Hybrid-systeem wordt aangedreven door een EU Fase V diseselmotor, die automatisch een boost krijgt van een elektrische motor als er extra vermogen nodig is. Deze combinatie stelt ons in staat kleinere motoren te gebruiken terwijl het vermogen en de prestaties net zo goed zijn als grote motoren.

Laag verbruik - Lagere kosten - Minder uitstoot

Onze kleinere, geoptimaliseerde Hybrid-motoren zijn efficiënter dan grotere alternatieven die alleen op diesel rijden en verbruiken tot wel 50% minder aan brandstof, waardoor de bedrijfskosten worden gehalveerd. Ze produceren ook minder uitstoot, waardoor ze hun impact op het milieu minimaliseren, en ze hebben geen dure uitlaatfilters nodig.

Niftylift Gen2 Hybrid - Diesel en elektrisch voor maximum vermogen

Alleen-elektrisch voor klimaatneutrale activiteiten

De Gen2 Hybrid is uitgerust met een alleen-elektrisch modus voor klimaatneutrale activiteiten. Schakel gewoon de dieselmotor uit en de machine zal schoon en stil draaien op alleen maar zijn elektrische motor. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor gebruik binnen en taken waarbij het maken van lawaai en de uitstoot zijn beperkt, en het vergroot enorm het aantal locaties waar de machine gebruikt kan worden.

Niftylift Gen2 Hybrid - Alleen elektrische modus voor werken met nuluitstoot

Ingebouwde Diesel ‘Re-Gen voor snel opladen

De onderhoudsvrije AGM-accu’s van de Gen 2 Hybrid kunnen vanuit het wisselstroombron (van het stroomnet) of zijn ingebouwde Diesel ‘Re-Gen’ worden opgeladen. Deze functie kan de accu’s twee keer zo snel opladen als de AC waarbij het slim gebruik maakt van surplus geproduceerd door de dieselmotor tijdens de werkzaamheden. Dit betekent dat u in potentie een Gen2 Hybrid 24 uur per dag kan laten draaien door de elektrische motor in de nachtelijke uren stil te laten werden en overdag deze weer op te laden, terwijl er op diesel wordt gewerkt.

Niftylift Gen2 Hybrid - Ingebouwde diesel ‘Re-Gen’oor snelladen

Compleet monitoren en beschermen van de accu’s

Wij weten hoe belangrijk de gezondheid en lange levensduur van een accu is, en daarom is de Gen2 Hybrid eveneens uitgerust met een systeem voor het monitoren en beschermen van de accu. Het monitort de accuspanning, de stroom en de temperatuur om te voorkomen da de accu’s te zwaar worden ontladen en ook om het laadprofiel te optimaliseren.  Dit beschermt de accu’s tegen operationele schade en zorgt ervoor dat ze voor langere tijd gezond blijven, waardoor de onderhoudskosten worden gereduceerd en de levensduur van de accu verlengd.

Niftylift Gen2 Hybrid - Bescherming van accu’s en het monitoren daarvan

De toekomst van de technologie van dieselaandrijvingen

Gevoed door een EU Fase V diesel met een elektrische boost als dat nodig is, biedt Gen2 Hybrid een lager brandstofverbruik en emissie zonder dat daarvoor aan vermogen of prestaties hoeft te worden ingeboet. Het kan in stilte werken in de klimaatneutrale stand als dat nodig is, en de accu’s beschermen om hen beter en langer te laten presteren. Het is de meest geavanceerde parallelle hybride aandrijving die Niftylift ooit heeft geproduceerd, en wij geloven dat het de toekomst is voor MEWPs die door diesel worden aangedreven.

Als u dus op zoek bent naar een dieselkraan die veelzijdig, kostenbesparend en bewust is van het milieu, dan is de Gen2 Hybrid iets voor u.

Weet je niet zeker wat je zoekt? Spreek vandaag nog met een lid van ons team!

Locatie wijzigen

Verenigd Koninkrijk English

Verenigde Staten English Español

Frankrijk Français

Duitsland Deutsch

Spanje Español

Netherlands Nederlands